Omtaler

Profesjonell fortreffelighet innen moderne rengjøringsmetoder

FAQ

Omtaler fra bedrifts- og privatkunder

Møller Bil Tynset

"Møller Bil Tynset har, siden 01.11.2013, brukt GlenSaxe Service Systems til renholdstjenester hos oss. Dette er vi meget godt fornøyd med.

De kunne ta jobben på kort varsel – og har møtt punktlig hver uke siden.

De kommer til avtalte tider - og gjør en utmerket jobb. De har også vist velvilje til å ta ekstra oppdrag ved behov.

Vi har ingen problemer med å anbefale GlenSaxe Service Systems til andre firmaer som måtte ha behov for renholdstjenester."

-Merete Bakken, Daglig leder

Proa Eiendomsmegling

"Vi har brukt GlenSaxe Service Systems til å bistå med flyttevask i forbindelse med salg av boligerhvor selger har behov for hjelp til flyttevask.

GlenSaxe Service Systems er meget hyggelige og profesjonelle og fremsto veldig fleksible og forståelsesfulle.

Både vi og våre selgere var fornøyde med jobben som ble utført og kan varmt anbefal GlenSaxe Service Systems videre!"

-Knut-André Bjørnstad, Eiendomsmeglerfullmektig

Christer Lunde, Trondheim

"GlenSaxe Service Systems gjorde en veldig bra jobb med flyttevasken som jeg bestilte. Jeg fikk også et godt inntrykk av selskapet i løpet av de foregående referanser og de har gjordt en profesjonell jobb.

Kvaliteten på tjenesten deres er svært høy. Det samme må sies om måten de fant fleksible løsninger på.

Det var veldig tryggt for meg å kunne la bekymringer om rengjøring ligge, og vite at resultatet ble tilfredsstillende gjort. Jeg ønsker å gi min beste anbefaling til andre som er i behov av renholdstjenester."

Tina Undseth Eggen, Tynset

"GlenSaxe Service Systems er et pliktoppfyllende, fleksibelt og velfungerende rengjøringsbyrå som oppfyller de forventninger og ønsker jeg som kunde har.

De er åpen for tilbakemeldinger og er lett å komme i kontakt med dersom det oppstår forandringer utover oppdragsavtalen. Som familie setter vi utrolig stor pris på den jobben byrået gjør i vårt hjem!"

Hilde Akre-Hansen, Tynset

"Vi fikk høre om GlenSaxe Service Systems tilbud gjennom gode venner. Vi ønsket oss veldig vaskehjelp og tok kontakt pr e-post. Vi fikk rask respons og allerede etter en drøy uke var kontrakt underskrevet og huset vasket.

Vasken er meget bra gjennomført og vi er svært fornøyd med de tjenester vi får levert. Anbefales!!!"

Monica Vangen, Tynset

"Jeg har brukt GlenSaxe Service Systems i forbindelse med husvask to ganger i måneden og er kjempe fornøyd. Jeg synes de virket svært seriøse ved første møte. Jobben blir utført etter mine forventninger, de kommer til avtalt tid og utfører avtalte oppgaver. Kan trygt anbefale de videre!"

Ukentlig rengjøring av gangene i 4 etasjer med tilhørende trapper

"Av de 8 forskjellige firmaene som var på befaring var Glensaxe definitivt billigst, når de i tillegg utfører en grei jobb er det grunn til å være fornøyd. Norsken til de ansatte er dårlig eller ikke eksisterende, men kommunikasjon på engelsk fungerer fint (det blir tross alt ikke så mye kommunikasjon når arbeidet først er i gang). Det var noen småting å pirke på i starten, men det ble fort rettet på, og vi er nå tilfredstilt med jobben."

-Jon Vegard Venås

Miruna I Sanmarghitan, Trondheim

"Meget fornøyd med alt! Kom til avtalt tid, jobben ble utført rask, profesjonell og meget bra og prisen var veldig, veldig greit. Anbefales!"

Rengjøring - 120 - Annenhver uke

"Kjempefornøyd!! 3. bedriften som får prøve seg her, og endelig er jeg strålende fornøyd! Anbefales på det varmeste:)"

-Elisabeth Berge Hansen

Rengjøring - 80 - Annenhver uke

"Jeg er meget fornøyd med denne bedriften som administreres profesjonelt og effektivt. God kommunikasjon der jeg som kunde blir godt ivaretatt. Pålitelig. Prismessig utmerker bedriften seg i lavt prisleie, men arbeidet er meget godt utført."

-Hilde Kvam

Rengjøring av fellesarealer i kollektiv, ca 40m2

"Jeg er meget fornøyd med denne bedriften som administreres profesjonelt og effektivt. God kommunikasjon der jeg som kunde blir godt ivaretatt. Pålitelig. Prismessig utmerker bedriften seg i lavt prisleie, men arbeidet er meget godt utført."

-Jone Vassbø

Regelmessig vask/rengjøring av hjem

"Kjempe-fornøyd. Skinnende rent. Kunne ikke gjort det bedre selv."

-Hege J. Hexeberg