Daglig renhold

Profesjonell fortreffelighet innen moderne rengjøringsmetoder

Omtaler

Daglig renhold

Vi tilbyr profesjonell daglig renholdstjenester med moderne metoder og teknologi til våre kunder.

Kontorvask

Kostnadsfritt prisoverslag

Vask av PC

Det viktigste for at kontorvask skal fungere på best mulig måte er kommunikasjon med dere som kunde, hvilke krav dere har til hva som skal rengjøres og hvor ofte.

Vi setter vår ære i å jobbe så effektivt som mulig for å holde kostnaden lav for dere som kunde, og det gjør vi mulig med nøye planlegging av ukes vask. Vi lar aldri noe bli skittent siden det da vil bare ta oss lengere tid å rengjøre og vil ikke holde det jevne og høye nivå som vi krever av oss selv og våre ansatte.

Vi besøker gjerne deres kontor for å skreddersy et tilbud på kontorvasken, se størrelsen på kontoret, se de ulike gulvoverflatene og redegjøre hvor mange toaletter som finnes. Vi kommer gjerne også med forslag på miljøvennlig renhold av kontoret, gulvpleie, vask av gardiner o.l. for å få en komplett avtale der dere ser alle kostnader på ett år for å holde deres lokaler friske og rene for et bedre arbeidsmiljø for alle deres ansatte. Et besøk for befaring og prisoverslag er selvfølgelig kostnadsfritt.

Ring eller send en e-post til oss så kontakter vi deg eller lager et prisoverslag så fort som mulig.

Sjekkliste for kontorvask

Husvask

Gratis bevaring

Stue

Å komme tilbake til et ny-vasket hjem, som lukter rent og frisk, er en vidunderlig hverdags luksus som flere og flere velger å unne seg.

I en stressende hverdag er det ikke alltid at man rekker å vaske, og da kan det være godt å ha noen som tar seg av dette for deg, slik at du har mer fritid til å gjøre det som passer deg best.

Dette er noe vi gjerne vil hjelpe deg med. Vi kan komme på et gratis besøk for å ha en befaring og setter oss ned sammen med deg for å gi dere et prisoverslag og sette opp en renholdsavtale som er tilpasset dine behov og ønsker. Ring eller send en e-post til oss så kontakter vi deg eller lager et prisoverslag så fort som mulig.

Sjekkliste for husvask

Butikkvask

Skreddersydd renholdsavtale

Renholder vasker gulv på butikk

Alle bedrifter har ulike krav og forventinger til hva som skal rengjøres, og i en butikk som er bedriftens ansikt utad er det spesielt viktig med et rent og friskt miljø for deres kunder og medarbeidere.

Et rent og frisk miljø vil ha en positiv effekt på både salg og hvordan deres kunder vil omtale besøket i ettertid for venner og bekjente.

Derfor skreddersyr vi selvfølgelig en renholds avtale som er spesielt til passet din bedrifts ønsker og behov, i henhold til frekvens, tid og omfang. Vi hjelper dere med å finne løsninger som passer for din bedrift.

Sjekkliste for butikkvask

Periodisk renhold

Den mest vanlige bruken av vårt renhold refererer til den årlige rundvask av alle slags hus.

Hovedrengjøring

Skreddersydd renholdsavtale

Støvsuging av teppe

Hovedrengjøring er en grundig rengjøring av alle overflater, både de som rengjøres regelmessig og spesielt de som ikke inngår i regelmessig rengjøring, i hjemmet, butikken eller på kontoret.

Som oftest vasker man alt fra tak til gulv, ventiler, armaturer, listverk, avsatser, vinduspuss, grundig rengjøring av kjøkken inkluderer vask av kjøleskap, fryser og mikrobølgeovn, og grundig vask av toaletter. Vi avslutter med gulvpleie; nullstilling, polish, voksing, olje tregulv, steingulv – Vi kan alt!

Når man gjør hovedrengjøring er det utrolig viktig at man tenker på hva man gjør og hvordan man skal gjøre det. Hvordan de ulike materialene vi jobber med reagerer på kjemikalier og vann, og at det blir riktig dosering – feil middel eller for mye er ikke bra, og kan ødelegge de ulike materialene. Selv vann kan skade mer enn man tror. Det er mange som bruker altfor mye vann, noe som kan føre til fuktskader og andre uheldige situasjoner. Polish bruker vi selvfølgelig ikke på stein og tregulv.

Dere bestemmer selvsagt selv hva dere ønsker hjelp med. Gulvpleie eller teppe-rens, støvtørking og vask på steder ovenfor der en vanligvis strekker til eller gardinvask.

Ring eller send en e-post til oss så kontakter vi deg eller lager et prisoverslag så fort som mulig.

Sjekkliste for hovedrengjøring

Flyttevask

Skreddersydd renholdsavtale

Vask

Flytte vask er en tjeneste vi utfører for både privat personer og bedrifter i villaer, leiligheter, rekkehus, kontorer osv.

Det viktig med flyttevask er å være fleksible og veldig nøye. Vi stiller opp på kort varsel for flytte vask og rengjøring før visning og fotografering.

Når vi vasker flyttevask bruker vi en sjekkliste som vi har gått gjennom med hver kunde for å sikre at våre kunder blir fornøyd. Ta gjerne en titt på den og se om du synes den er bra, og om du savner noe på sjekklisten så si i fra til oss så vi kan finne en løsning sammen. Vi har selvfølgelig en kvalitetsgaranti, så om du eller de som flytter inn ikke skulle være fornøyd så kommer vi umiddelbart tilbake og ordner opp. Ring eller send en e-post til oss så kontakter vi deg eller lager et prisoverslag så fort som mulig.

Sjekkliste for flyttevask

Vinduspuss

Skreddersydd renholdsavtale

GlenSaxe Service Systems utfører alle ulike typer vinduspuss i butikker, kontor, leiligheter, ved større høyder, balkonger, hotell o.l. Vi pusser alt.

Byggrenhold

Etter byggearbeidet er det som regel en del støv, så når GlenSaxe tar på seg oppdraget, kan vi rydde og rengjøre nybygget på best måte.

Byggrenhold av hus

Byggrenhold av kontorer

Vinduspuss

GlenSaxe Service Systems utfører alle ulike typer vinduspuss i butikker, kontor, leiligheter, ved større høyder, balkonger, hotell o.l. Vi pusser alt.